Hent boliginformation

Renoveret rækkehus i to plan beliggende i skønne, grønne omgivelser nær Vinci

Dette dejlige nyligt renoverede rækkehus i to plan er en del af en lille enklave af huse, omgivet af olivenlunde og den smukke, toscanske natur. I gå-afstand til boligen ligger en lille landsby med en bar/købmand og et pizzeria. Byerne Vinci og Lamporecchio, der har alle fornødenheder, ligger indenfor få minutters kørsel.

Boligen ligger i en nydeligt restaureret ejendom på sydsiden af Montalbano bjerget midt imellem Pisa og Firenze. Herfra er der flot udsigt over fredet natur – ca. 100 m.o.h.

Udover en stor, privat terrasse, hvoraf ca. 10 kvm er overdækket, består den ca. 120 kvm bolig af et opholdsrum og nyt, moderne køkken og spisestue i stueetagen, og på 1. sal to badeværelser og tre lyse soveværelser. Fra det ene værelse er der adgang til en altan, hvorfra man har en skøn udsigt over de grønne oliventræer og de bløde bakker.

Nedenfor boligen, ligger et jordstykke med oliventræer på ca. 530 kvm, der hører til ejendommen. Udover at kunne producere sin egen olivenolie, er der her stort potentiale for at kunne skabe et lækkert, privat uderum med plads til afslapning og hyggestunder.

Boligen har termovinduer med trærammer, gulve med italienske tegl i stueplan – 1. sal trægulv (parket) og lofterne er charmerende typisk toscanske bjælkelofter med tegl.

Afstand til by: Lamporecchio 2,5 km, 4 km til Vinci, Fornello 1 km
Firenze 40 km, Lucca 39 km, Montecatini Terme7 km, Pisa 47 km, Venedig 265 km, Rom 325 km

Km til strand: Ca. 55 km
Km til ski: Ca. 49 km

Transport: Fra/til Firenze lufthavn 38 km. Pisa lufthavn 58 km.
Med bil 1670 km – fra fx Kbh. eller Århus.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 299.000
Kr. 2.227.550*
Boligtype: Rækkehus
Antal værelser i alt: 8
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 120
Jord, have – kvm: 530
Altan, terrasse: Ja - begge dele
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Orbignano, Pistoia
Område: Toscana
Sagsnr.: CH178

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.