Som din købermægler i bolighandlen er vi ‘din mand’

Hvad er en købermægler?

En dansk købermægler er en rådgiver, der repræsenterer køber og udelukkende varetager jeres interesser, når I køber en bolig – også selvom den boligen ligger i udlandet.

Købermægleren er en bolig-professionel med mange års erfaring indenfor ejendomsbranchen, han kender boligmarkedet ud og ind og har styr på de finansielle og praktiske forhold, der forekommer ved en bolighandel. For at få mest ud af sin købermægler er det optimalt, at han kommer så tidligt som muligt ind i processen. Derfor er det hensigtsmæssigt, at have købermægleren med allerede i forbindelse med søgning og udvælgelse af relevante boligemner.

Peter Simmering, som ejer Toscana Bolig®, er den eneste danske ejendomsmægler med speciale i italiensk bolighandel. Peter Simmering varetager således i stort omfang købermægler opgaver og gennemfører mange forskelligartede køb for adskillige danskere og boligkøbere fra andre lande – boligerne ligger ikke kun i Toscana, men overalt fra nord til syd i støvlelandet.

Eksempelvis tager vi os af følgende opgaver, når du bruger os som købermægler:

  • Grundig information om forløbet af købsprocessen
  • Forhandling af den bedst opnåelige pris og optimale vilkår for jer
  • Beregning af de samlede handelsomkostninger – herunder købsskatter i Italien
  • Vi deltager – med dig eller for dig – i alle relevante møder – bl.a. notar-møde
  • Vi orienterer dig om dine opgaver og pligter ifm. købet
  • Hjælp til oprettelse af konto i lokal bank
  • Vejledning om tilmelding til det italienske personregister (for at få ‘codice fiscale’)
  • Kontakt til diverse aktører i bolighandlen – herunder notar
  • Kontakt til landmåler (‘geometra’) m.fl.

Som dansk ejendomsmægler må man aldrig repræsentere både køber og sælger i samme handel, for så er ejendommægleren ikke uvildig. Dette er den store forskel mellem en dansk og en italiensk ejendomsmægler. Den italienske ejendomsmægler får nemlig salær fra både køber og sælger, og mægleren er dermed ikke uvildig i handlen – du er ikke sikker på om han varetager dine interesser 100%.

Med Toscana Bolig® som købermægler ved I med sikkerhed, at vi er på købers side. Som købermægler er det vores opgave at forhandle boligens pris og vilkår ALENE til gavn for jer.

For os er det vigtigt, at I føler jer trygge og ved, at vi er ‘jeres mand’, når I vælger at bruge os som købermægler. Derfor har vi her på hjemmesiden adskilt de boliger, der er til salg hos andre ejendomsmæglere og hvor Toscana Bolig udelukkende kan være behjælpelig som købermægler – på dette faneblad ‘flere boliger’ – fra de boliger, Toscana Bolig® selv formidler som sælgers ejendomsmægler – se under fanebladet ‘køb bolig’.

Se mere om, hvordan I kan bruge Toscana Bolig® som købermægler HER

Da vi her på hjemmesiden under Køb bolig udelukkende viser eksempler på boliger, der er i kommission hos andre ejendomsformidlere, har Toscana Bolig® intet ansvar for informationerne angående de boliger, der vises på denne hjemmeside. Toscana Bolig® er alene købermægler, der assisterer køber i disse sager.