Solgt

Se salgsopstilling

Bellavista – masser af hus for pengene

Bellavista er et fint beliggende 4 etagers pudset hus med masser af muligheder at sætte sit eget præg på boligen og med flot panoramaudsigt.

Her får man virkelig meget beboelse for små penge – det er en bolig der bør ses, for dem, der ønsker at boltre sig på mange kvadratmeter. Boligen er pt. opdelt i 4 separate lejligheder, alle med private køkken og bad.
Boligen er perfekt til generationsboliger eller for dem der ønsker at leje boliger ud. Til boligen hører en skøn, ugeneret have med flot udsigt over det smukke landskab.

Ejendommen ligger ved byen Villa D’Aiano syd for Bologna – ca. 25 km nord for Toscana. Byen har adskillige butikker, supermarked og apotek. Det naturskønne område byder på alt – et rigt dyreliv, smuk natur, mountainbike og vandrer router samt betagende bjergskråninger. Et paradis at holde ferie i.

Her er også mulighed for at etablere en swimmingpool.

 

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Hus
Antal værelser i alt: 15
Antal soveværelser: 8
Antal badeværelser: 4
Boligareal – kvm: 400
Jord, have – kvm: 2000
Altan, terrasse: Ja, flere
Antal plan: 4
Etage: Stueplan
Swimmingpool: Nej, kan evt. laves
Beliggenhed: Villa D'Aiano
Område: Emilia Romagna
Sagsnr.: 190899

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.