Hent salgsopstilling

Unik mulighed for at erhverve en villa med panoramaudsigt over middelhavet i Ligurien

VILLAEN ligger på højdedragene mellem Diano Marina og Alassio med intim nærhed til havet. Denne strækning af ”Riviera dei Fiori” er kendt for sit helt specielt milde mikroklima. Ejendommen blev opført i 1970 og indeholder flere smukke og intime terrasser, alle med udsigt til havet. Villaen har 3-4 soveværelser og 3 badeværelser. En dejlig stue med udsigt og åbent køkken alrum.

Der er badestrande i nærheden og lige bag huset er der kilometervis af vandrestier med vekslende udsigter i den skønneste natur. Den helt private parkeringsplads, som er en del af grunden, ligger lige ved indgangen. Den bekvemme trappe fører op til det højt beliggende hus, hvorfra der er strålende havudsigt fra alle værelser såvel oppe som nede, og udgange til balkon eller terrasser.

Ejendommen er blevet  totalrenoveret og udvidet. Sidste større renoveringsarbejde blev udført i 2007.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 1.150.000
Kr. 8.567.500*
Boligtype: Liebhaverejendom
Antal værelser i alt: 5
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 156
Jord, have – kvm: 700
Altan, terrasse:
Antal plan: 2
Etage:
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Cervo, Ligurien
Område: Ligurien
Sagsnr.: 190985

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.