Hent salgsopstilling

Toscansk idyl nord for Lucca med ca. 25 min til havet

Dette dejlige hus i byen Cardoso byder på indtagende udsigt og skønne oplevelser i den lille lokale by. Her findes både barer og indkøbsmuligheder, men også nærhed til andre større byer.

Det ældste af huset er ca. 200 år gammelt. I 2007-08 blev huset istandsat og gjort til en hyggelig og funktionel bolig.

Huset er i 2 plan med et boligareal på ca. 160 kvm. Her er 3 soveværelser – det ene er pt. indrettet som dagligstue – og 3 badeværelser. Det store køkkenalrum er indrettet med spiseplads til 8-10 personer. Herfra er der udgang til en overdækket terrasse. Via en trappe i haven er der adgang til en højtliggende åben terrasse med 180 graders udsigt over dalen og bjergene. Der er et lille bryggers med vaskemaskine, fryser og ekstra køleskab. Desuden et lille kælderrum med plads til haveredskaber, træpiller osv. Huset opvarmes nemlig med pillefyr, som også fungerer som brændeovn i køkkenalrummet og forsyner de øvrige rum med varme via radiatorer (centralvarme). Huset ventileres af et Solarventi-anlæg.

Byen forsynes med kildevand fra bjergene, så vandet i vandhanerne kan drikkes uden problemer.

Alt inventar medfølger.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 210.000
Kr. 1.564.500*
Boligtype: Hus
Antal værelser i alt: 4
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 160
Jord, have – kvm: 200
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 2
Etage:
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Cardoso, Lucca, Italien
Område: Toscana
Sagsnr.: 190989

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.