Hent salgsopstilling

Sjælden historisk perle – kloster fra middelalderen omdannet til beboelse

Ved Greve in Chianti kommune ligger denne perle af en bolig. Boligen har tidligere været en del af et kloster, der lå i forbindelse med den gamle kirke, som stammer helt tilbage fra middelalderen. Herfra er der en pragtfuld udsigt over det enestående landskab.

I beboelsen på mezzaninen er der særdeles mange fine velbevarede detaljer, der afspejler ejendommens tidligere anvendelse – bl.a. er alle dørkarme af sandsten med inskriptioner og her er smukke bemalinger i lofter og på værre – alt er nænsomt restaureret.

Kælderen er også et kapitel for sig. Her er både plads til gildestue, værksted, værelser og depot. De smukke hvælvede lofter og buegange giver en fantastisk stemning.

I den fredfyldte have er der masser af skønne blomster, en dejlig vinterhave med formidabel udsigt som fra resten af haven. Her er tillige en olivenlund. Der kan ansøges om tilladelse til at etablere en swimmingpool.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 530.000
Kr. 3.948.500*
Boligtype: Hus - del af tidl. kloster
Antal værelser i alt: 8
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 226
Jord, have – kvm: 2000
Altan, terrasse: Ja + vinterhave
Antal plan: 2
Etage: Mezzanin
Swimmingpool: Nej, kan evt. laves
Beliggenhed: Greve in Chianti
Område: Toscana
Sagsnr.: 190926

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.