Hent salgsopstilling

Rustikt rækkehus med fælles pool

Boligen er en del af en større ejendom, som er bygget i typisk toscansk stil i 2006. Her er blandt andet 2 gode soveværelser og 2 bad – ialt ca. 120 kvm fordelt på 2 etager.

Huset har en rigtig fin privat have med overdækket terrasse og en overkommelig græsplæneomgivet af kønne blomster. Til boligen hører også underjordisk garage samt kælderværelse. Ejendommen har en fælles pool, som man kan nyde godt af på varme sommerdage.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 400.000
Kr. 2.980.000*
Boligtype: Rækkehus
Antal værelser i alt: 4
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 120
Jord, have – kvm: 300
Altan, terrasse: Ja - terrasse i haven
Antal plan: 2
Etage: Stueplan og 1. sal
Swimmingpool: Ja - fælles
Beliggenhed: Castelmuzio
Område: Toscana
Sagsnr.: 190902

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.