Hent salgsopstilling

Ruin til restaurering – her kan I sætte jeres helt eget præg

Har I lyst til at sætte jeres helt eget præg på en charmerende ejendom med masser af år på bagen, er her muligheden med denne fint beliggende ruin. Det et tidligere typisk toscansk stenhus, der skal total restaureres. Her er nærmest tale om en byggeret på grunden.

Huset, hvorfra der er udsigt over det smukke bakkede toscanske landskab, har tidligere været på ca. 120 kvm, og man kan opføre et nyt hus med samme volumen som det oprindelige hus.

Til ejendommen hører 10 ha jord – primært skov.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 145.000
Kr. 1.080.250*
Boligtype: Ruin til restaurering
Antal værelser i alt: 0
Antal soveværelser: 0
Antal badeværelser: 0
Boligareal – kvm: 120
Jord, have – kvm: 100000
Altan, terrasse: 0
Antal plan: 0
Etage: 0
Swimmingpool: Nej, kan evt. etableres
Beliggenhed: Rivalto
Område: Toscana
Sagsnr.: 190870

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.