Hent salgsopstilling

Luksuslejlighed med frescomalerier i Marche

Søger du en ægte italiensk livsstilbolig med frescomalerier i en hyggelig italiensk middelalderby?

Så er denne lejlighed noget for dig! Lejligheden er beliggende i byen Arcevia 50km fra Ancona, er på 240 m2 og har originale velbevarede freskomalerier i loft og på vægge og andre udsøgte detaljer. Bygningen er fra omkring 1800 og er i god stand, men lejligheden har ingen centralvarme og også gas og elektricitet ville skulle indlægges. Lejligheden har tilhørt Medici familien.

Lejligheden indeholder en stor entre som bliver brugt som stue, en stor hall, som tidligere blev brugt som balsal, 3 soveværelser, køkken og spisestue. De fleste rum har frescomalerier i loftet og på væggene. Gulvene er originale terracotta gulve. Her er også en stor privat terrasse.

I stueetagen findes en garage og en kælder.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 250.000
Kr. 1.862.500*
Boligtype: Libhavelejlighed
Antal værelser i alt: 7
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 240
Jord, have – kvm:
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 2
Etage: 1
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Arcevia - Marche
Område: Toscana
Sagsnr.: 190988

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.