Hent salgsopstilling

Lækkert nyistandsat stenhus med fantastisk udsigt og perfekt beliggenhed ved Montecatini

Oplev dette skønne, nyistandsatte, rustikke stenhus med fantastisk udsigt og perfekt beliggenhed i forhold til ture rundt i smukke Toscana.

Huset er på 145 kvm og er i dag indrettet med 4 værelser, 2 badeværelser, 1 walk-in closet, åbent køkken-alrum, ”grovkøkken” og bryggers. Envidere er her en dejlig pool med lækker træterrasse og pragtfuld udsigt over dalen.

Vandet er fra egen kilde, mens opvarmning af vand er fra solceller. Den tilhørende jord er på hele 18.000 kvm. og indeholder både naturlegeplads med svævebane, klatresektion i træstamme m.v. samt en olivenlund med ca. 150 oliventræer, hvilket giver rigeligfrugt til at man kan få presset sin helt egen olivenolie. En del af grunden er privat skov.

Huset ligger uforstyrret midt i de toscanske bakker omkring Montecatini Terme, men samtidigt et perfekt udgangspunkt for ture til Firenze, Lucca, Pisa, Sienna, Cinque Terre m.fl.

Et hus med fantastisk sjæl og varme, helt indflytningsklart og som bare venter på jer!

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 530.000
Kr. 3.948.500*
Boligtype: Landhus
Antal værelser i alt: 6
Antal soveværelser: 4
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 145
Jord, have – kvm: 18000
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 2
Etage: 0
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Marliana
Område: Toscana
Sagsnr.: 190983

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.