Hent salgsopstilling

Flot restaureret originalt landhus i Larciano

Særdeles flot landejendom i hjertet af Toscana midt mellem Firenze og Pisa og dermed fin afstand til de 2 toscanske lufthavne.

Den originale ejendom er blevet smagfuldt restaureret i 1995 med 2 gode badeværelser, spisekøkken og flere rigtig gode værelser.

Haven er overkommelig med sine blot 2700 kvm. Her er swimmingpool, hyggelige terrasser/skyggekroge og en skøn have, der ligger fredfyldt omgivet af toscanas fantastiske natur.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 630.000
Kr. 4.693.500*
Boligtype: Landejendom
Antal værelser i alt: 8
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 200
Jord, have – kvm: 2700
Altan, terrasse: Ja, terrasse i haven
Antal plan: 2
Etage: Stueplan
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Larciano
Område: Toscana
Sagsnr.: 190857

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.