Hent salgsopstilling

Fantastisk penthouse lejlighed i Rom med stor terrasse

I smukt velhaverkvarter i hjertet af Rom finder du denne penthouse lejlighed på 70 kvm med tilhørende 20 kvm tagterrasse.

Lejligheden indeholder 2 soveværelser, et bad og et toilet samt et køkken-alrum med udgang til den skønneste terrasse. Her kan du sidde og nyde det gode vejr i Rom fra tidligt forår til helt ind i november. Udsigten er fremragende fra terrassen og man kan se flere af byens smukke monumenter.

I nærheden af lejligheden findes både lokale restauranter, caféer, supermarked og metro stationer samt et park med udsigt over hele Rom – virkelig en oplevelse hver gang.

Et fund hvis man ønsker en lejlighed i Rom!

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 520.000
Kr. 3.874.000*
Boligtype: Lejlighed
Antal værelser i alt: 3
Antal soveværelser: 2
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 70
Jord, have – kvm:
Altan, terrasse: 25
Antal plan: 1
Etage: 4
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Rom
Område: Rom
Sagsnr.: 190969

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.