Solgt

Se salgsopstilling

Eksklusivt beliggende liebhaverbolig med forrygende udsigt over Middelhavet

Her vågner du og nyder havet allerede fra morgenstunden. Udsigten er intet mindre end formidabel fra både stuer, ‘master bedroom’, terrasser og poolområdet. Ejendommen, der er sydvendt, er solbeskinnet fra morgen til aften, og havets skønhed både ses og høres herfra.

Ejendommen er i 2 plan og består reelt af 2 matrikler, hvorfor den kan anvendes som 2 separate boliger. I stueplan – øverste etage – er 2 stuer, 4 soveværelser og 3 badeværelse samt stor terrasse i 2 niveauer – med enestående panoramaudsigt. I underetagen er 2 soveværelser med hvert sit badeværelse og en stor stue, hvorfra der også er fantastisk udsigt over havet. Her i dette plan er der også en dejlig udsigtsterrasse.

Eksklusiv beliggenhed

Boligen ligger i den fine lille bugt Cala Piccola på halvøen Monte Argentario i det sydlige Toscana – den er en del af et yderst eksklusivt boligområde med egen private strand, der har en strandbar m.m. Her har man bl.a. sin egen kabine til brug, når man har badet. Som ejer er man en del af konsortiet, der bl.a. holder området smukt og rent, har fjernbetjent bom, så ingen uvedkommende kan køre ind, og som har egen el-bus, der om sommeren kører konsortiets beboere til og fra stranden. Huset ligger ved det famøse Hotel Torre di Cala Piccola – ugenert og dog i gåafstand – og her nyder man gerne en lækker middag eller en ‘sundowner’.

Stedet er så pragtfuldt, at det er svært at komme derfra ………

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Liebhaverejendom
Antal værelser i alt: 8
Antal soveværelser: 6
Antal badeværelser: 5
Boligareal – kvm: 310
Jord, have – kvm: 6745
Altan, terrasse: Flere terrasser
Antal plan: 2
Etage: Stueplan
Swimmingpool: Ja - over jorden
Beliggenhed: Monte Argentario
Område: Toscana
Sagsnr.: 190992

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.